در این برنامه مساله ی ازدواج به سبک غربی مطرح شده است و کارشناس برنامه مولفه های از دواج مطلوب به سبک غربی را معرفی می کند.
در یک نگاه کوتاه به برنامه می توان معیار های مطلوب این کارشناس برای ازدواج را می توان در موارد زیر خلاصه کرد.
1. ضرورت زندگی زیر یک سقف قبل از ازدواج
این کارشناس ادعا می کند که برای اینکه یک ازدواج موفق باشد باید زن و شوهر برای مدتی قبل از ازدواج زیر یک سقف زندگی کرده باشند تا با اخلاق و رفتار یکدیگر آشنا شوند و بدون آشنایی زیر بار تعهد نروند. ظاهرا به نظر آن ها این آشنایی ضروری که باید بین زن و مرد باشد، تنها با زندگی زیر یک سقف تامین می شود. یعنی زن و مرد نمی توانند بدون این که زیر یک سقف زندگی کنند، همیگر را بشناسند.
2. ضرورت یک دوره ی زندگی مجردی قبل از ازدواج
کارشناس برنامه یک ضرورت دیگری برای ازدوج موفق غربی معرفی می کند و آن اینکه زن و مرد ضرورتا باید قبل از ازدواج یک دوره ی زندگی مجردی را پشت سر نهاده باشند و الا بعد از ازدواج فیلشان یاد هندوستان می کند و شروع می کنند به وقت گذراندن با رفقای خود که این مساله برای زندگی زناشویی مضر است. پس برای اینکه این معضل پیش نیاید، هر دو طرف باید زندگی مجردی را تجربه کرده باشند و لذت های مجردی خودرا کرده باشند تا بعد از آغاز زندگی مجردی حسرت نخورند و این حسرت مشکلی برای زندگی مشترک آن ها ایجاد نکند.
وقتی اخلاقیات و آموزه های الهی از زندگی انسان رخت بربندد و انسان هرچه دلش تمنا کرد را دنبالش برود؛ وضعیت بهتر از این نمی شود. این مشکلات و معضلات با وجود تربیت دینی هرگز پیش نخواهد آمد. اما چه کنیم که پیش فرض سبک غربی زندگانی حذف خدا و آموزه های خدایی از زنگی می باشد.
3. تغییر را باید از خانواده آغاز کرد. نمی شود به قانون عرف و شرع حمله کرد.
کارشناس برنامه لابلای حرف های خود اساسی ترین سخن خود در این برنامه را با زیرکی خاصی بر زبان آورد. او به این مساله پرداخت که ما نمی توانیم به قانون شرع یا عرف حمله کنیم. استراتژی شکست خورده ی غرب در مقابله با دین هم این بود که مستقیما به عرف و دین مردم حمله می کرد و با مقاومت آن ها مواجه می شد و نمی توانست نتیجه بگیرد. این بار حرف جدیدی از این شبکه ها شنیده می شود. تغییر را باید از خانواده آغاز کرد. این خانواده است که جامعه را می سازد. اگر مصالح ساخت جامعه را تغییر بدهیم خود جامعه را هم می توانیم تغییر بدهیم.